Щерката на Майкъл Джексън е бременна?

Щерката на Майкъл Джексън е бременна?
Парис може и да е бременна. Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Дъщерята на Майкъл Джексън – Парис, е бременна, твърдят западни медии. Тя била засечена на вечеря в ресторант с мистериозен млад мъж. Вместо да си каже наздраве с вино, Парис пила само чаша вода, а според неназован източник било очевидно, че Парис е с наедряло коремче.

Eдна от последните й публикации в социалната мрежа е нейна снимка с малчугани. Текстът към фотоса гласи: "Децата са нашето бъдеще". Това поражда още по-силни съмнения, че тийнейджърката може да е решила да стане майка, въпреки крехката си възраст.

Красивата наследница на Джако е едва на 16 г., но има проблемно детство. Миналата година тя направи опит за самоубийство и беше изпратена в рехабилитационен център. Парис преживя най-тежко смъртта на баща си, който почина преди 5 г. Тя е най-голямото дете на Краля на попа.

Баба й Катрин се видяла в чудо с непокорната си внучка. С надеждата да я вкарат в правия път, дъщерята на Майкъл била изпратена в пансион в щата Юта. Там лекували депресията й с терапия, която включвала езда и грижа за животните в конюшната.

 

Парис вече има по-здрав вид и често може да бъде видяна в компанията на братята си Принс Майкъл II и Бланкет, както и с децата на един от племенниците на Майкъл Джексън - TJ. Започнала е отново да се разбира с баба си, както и с майка си Деби Роу, която обаче няма родителски права.

#Парис Джексън #Майкъл Джексън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"