Тестовата версия на Windows Phone 9 може да излезе през януари

Тестовата версия на Windows Phone 9 може да излезе през януари
A A+ A++ A

В края на този месец очакваме Microsoft да представи Windows 9 и да пусне за изтегляне предварителна тестова версия на новата платформа, което повдига въпроса кога точно ще видим и Windows Phone 9. Това може да стане в началото на следващата година, подсказват източници на сайта NokiaPowerUser. Според тях тестовата версия ще бъде достъпна до всички телефони с Windows Phone 8, но за различните устройства ще са активни различни функции - например Lumia 520 няма да има всичко, което ще е налично за Lumia 930.

В допълнение, по-големите телефони като Lumia 1520 ще получат и функцията за разделяне на екрана, която със сигурност не е практична за моделите с по-малки екрани. Засега не е ясна границата, но от сайта предполагат, че тя ще е достъпна за телефоните с диагонал на екрана над 4,9". Предварителната тестова версия на Windows Phone 9 се очаква през януари 2015 година.

http://www.nokiapoweruser.com/2014/09/16/windows-phone-9-to-be-available-for-all-existing-windows-phone-8-devices-preview-in-january-2015/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници