Бившата на Берлускони му връща 36 млн. евро

Бившата на Берлускони му връща 36 млн. евро
Вероника и Силвио
A A+ A++ A

Силвио Берлускони ще трябва да плаща издръжка на бившата си съпруга в размер на скромните 2 милиона евро на месец, след като италиански съд постанови, че трите милиона евро на месец, които преди време му нареди да плаща, са твърде много.

Бившият премиер на Италия обжалва решение на съда, който му нареди да плаща на Вероника Ларио по 100 000 евро дневно. То беше уважено и съдът в Милано постанови, че сумата трябва да бъде намалена с една трета. Така Ларио, която беше омъжена за медийния магнат две десетилетия, трябва да му върне 36 милиона евро, „надплатената“ сума в последните три години.

Ларио, която е бивша актриса и майка на три от петте деца на Берлускони, ще трябва да възстанови парите от 108-те милиона евро, получени до момента от милиардера.

Това не е първият път, в който споразумението за развод е оспорвано и променяно. През октомври м. г. съд в Монца, близо до Милано, постанови, че сумата от три милиона евро на месец трябва да бъде намалена до 1,4 милиона евро на месец.

Ларио обжалва решението, което доведе до постановената от съда в Милано компромисна сума. Но сагата все още не е приключила, тъй като окончателната присъда ще стане ясна едва в края на годината, когато сумата може отново да бъде променена.

#пари #Берлускони #съпруга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"