Джейн Фонда прави фурор с огромни изкуствени гърди

Джейн Фонда прави фурор с огромни изкуствени гърди
A A+ A++ A

Джейн Фонда харесва огромните си гърди, които трябвало да носи в новия си филм This Is Where I Leave You. Тя усетила, че хората имат различно отношение към нея, когато е с по-голям бюст.

"Много е забавно… Залепят ти ги върху тялото и ги усещаш много добре. Не беше въобще неприятно, направени са от силикон и са много леки. Трябваше да ми ги направят бронзови. Голяма суматоха настана около тези гърди… Мисля, че студиото вече планира продължение на филма, казва Фонда. Когато гърдите ти са толкова големи, хората се отнасят по различен начин с теб, обръщат ти повече внимание".

"Един ден снимахме в Лонг Айланд в Ню Йорк и нямаше много трафик. Когато отивах към караваната за грим, оставих халата ми да се развърже, за да видя лицата на хората в колите. Беше много интересно", разказва актрисата.

Тя не е смятала, че тези изкуствени гърди ще бъдат едно от най-забавните неща в този комедиен филм, докато не го гледала по време на фестивала в Торонто: "Знаех, че е смешен ефект, но не осъзнавах, че те самите предизвикват смях. Голям смях направиха тези гърди, толкова много, че на моменти диалогът не се чуваше".

#Джейн Фонда #кино #филм #гърди

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници