Наблюдение: Тежко се лиже там, където се плюе

Наблюдение: Тежко се лиже там, където се плюе
A A+ A++ A

"Мой приятелски съвет към всички е пестете си думите – много тежко се лиже там, където се плюе" - това каза пред журналисти в Пазарджик председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Обръщам се към Лютви Местан и Михаил Миков: състоянието на държавата е изключително тежко и те по-добре от мен знаят, колко е тежко състоянието. Още повече при г-н Местан има финансов министър и знае в какво състояние е държавата", коментира бившият премиер.

Според него дори не е важно кой какви резултати ще направи на тези избори, важно е след 6 октомври как ще съумеем да излезем от тази тежка криза. Борисов призова Миков и Местан да се концентрират върху реалните проблеми, които могат да бъдат решени заедно с други политически сили.

„Тези трикове с разсекретяването на стенограмата при президента за банките – защо не отворят стенограмата от времето на Георги Първанов за разговорите с Газпром. Тогава да няма Национален съвет за сигурност, защото той е секретен. Да разсекретим всичко тогава и да превърнем държавата в махала – „Плод и зеленчук” – всеки да може да си говори и дори на съвет да не можеш да си кажеш мнението”, подчерта Борисов.

„Толкова е тежко положението в страната – до 15 октомври нямаме ли стабилно правителство нито фондове ще пуснат, нито ще станат готови магистралите – просто няма как да се заздрави държавата”, подчерта Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #Миков #Местан #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници