Почина простреляната в Гоце Делчев жена

Почина простреляната в Гоце Делчев жена
Съпругът на простреляната Дарин Мишев
A A+ A++ A

Полиция контролира реда в двора на МБАЛ "Ив. Скендеров" в Гоце Делчев, след като се разбра, че простреляната в понеделник 27-годишна жена е починала. Близките й търсят възмездие и заплашват задържания стрелец, който също е в болницата.

Димитрия А., на 27 години от село Гърмен, бе простреляна с пистолет в гърба в 12 часа на обяд в понеделник на Конския пазар в Гоце Делчев. Младата жена бе настанена в отделението по реанимация на МБАЛ "Ив. Скендеров" в града с опасност за живота. Въпреки операцията и кръвопреливанията, към 18.30 часа днес жената е починала.

"Травмите бяха несъвместими с живота и независимо от битката на лекарите жената почина. Вчера бе направена нова операция, пристигна д-р Недин от МБАЛ Благоевград. Оказа се, че освен повредените вътрешни органи тя има и разкъсана аорта. Причина за смъртта и е острата кръвозагуба", каза д-р Мария Радойкова, управител на болницата.

Още в понеделник вечерта за стрелбата по ромката от квартал "Кремиковци" на село Гърмен бе задържан 82-годишен мъж от Гоце Делчев, бивш охранител на пазара. Късно през нощта същия ден той бе приет в МБАЛ-Благоевград в отделението по психиатрия, в момента е на лечение в отделението по хирургия.

 

#Гоце Делчев #простреляна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"