Българските продажби на Sony Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact започват до края на месеца

Българските продажби на Sony Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact започват до края на месеца
A A+ A++ A

Броени дни след световната им премиера по време на изложението IFA в Берлин, се състоя и българското представяне на новите мобилни продукти от серията Xperia Z3 на Sony плюс гривната SmartBand Talk. Българските продажби на Xperia Z3 и Xperia Z3 Compact в магазинната мрежа на мобилните оператори и големите търговски вериги ще започнат от края на месеца, а през следващия очакваме и идването на таблета Xperia Z3 Tablet.

Xperia Z3 е с дебелина на корпуса 7.3мм и е напълно защитен от проникване на прах и вода благодарение на най-високата степен на водоустойчивост на пазара (IP65/68). Предлага 20.7MP камера с 1/2.3" Exссmor RS for mobile сензор, нов 25мм G Lens обектив и поддържа светлочувствителност по ISO до 12 800 за по-добри снимки дори и при слаба светлина. На разположение е много ярък 5,2" TRILUMINOS дисплей с технология Live Colour LED и X-Reality, а специалните технологии за спестяване на енергия дават възможност до 2 дни автономна работа.

Сред останалите уникални характеристики се нареждат функциите PS4 Remote Play, Hi-Res Audio, поддръжка на цифрово изолиране на шума и DSEE HX подобрение на звука. Те са присъщи и на Sony Xperia Z3 Compact, който е много по-компактен и съответно по-удобен за работа с една ръка. Във водоустойчивия корпус с дебелина 8.6 мм са поместени 4.6" 720p дисплей, същата камера и процесор - четириядрен чипсет Qualcomm Snapdragon 801 с честота 2.5 GHz и 4G LTE модем.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници