TP-LINK очаква 30% ръст на приходите в България през тази година

TP-LINK очаква 30% ръст на приходите в България през тази година
A A+ A++ A

Китайската компания TP-LINK, която е добре позната със своето мрежово и телекомуникационно оборудване, очаква през тази година да отчете на българския пазар 30% увеличение на приходите си на годишна база, които ще бъдат генерирани от продажбите на 400 000 устройства. Най-продаваните продукти на българския пазар до момента са безжичните рутери, поддържащи стандартите 150Mbps и 300Mbps, но компанията иска да се наложи и в ставащия популярен сегмент на AC маршрутизаторите.

Заедно с това българската си премиера получиха и новите рутер TP-LINK Archer C2 и USB адаптер TP-LINK Archer T4U, съвместими с технологията 802.11ac. Archer C2 поддържа едновременно два комуникационни канала - на честота 2.4GHz и 5GHz, и осигурява максимална скорост на трансфер от 733Mbps (300Mbps + 433Mbps). Устройството предлага гъвкавост на две независими една от друга мрежи и подобрена безжична производителност. За обикновени приложения потребителите могат да използват мрежата на 2.4GHz, а за цели като стрийминг на HD видео или онлайн игри паралелно може да се ползва мрежа на 5GHz. Джаджата има гигабитовия WAN порт и четири гигабитови LAN порта.

TP-LINK Archer T4U на свой ред е USB адаптер, който поддържа едновременно два комуникационни канала - на честота 2.4GHz и 5GHz, и подобрява безжичните възможности на лаптопи и компютри. Базиран е на USB 3.0 технология и достига скорост на трансфер на данни до 867Mbps при честота 5GHz и 300Mbps при 2.4 GHz. На събитието бяха показани и други продукти на компанията като например мобилния 3G рутер TP-LINK M5360 с 5200 mAh батерия, която може да се ползва за зареждане на други устройства.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »