Първи снимки на Samsung Galaxy A5 показват прилика с Galaxy Alpha

Първи снимки на Samsung Galaxy A5 показват прилика с Galaxy Alpha
A A+ A++ A

Samsung продължава с развитието на серията А от премиум устройства, започнала с Galaxy Alpha. Компанията се кани да пусне няколко модела в нея и един от тях ще бъде SM-A500, който ще се продава под името Galaxy A5. Информацията идва от сайта SamMobile, който ни показва и серия снимки на устройството. Те разкриват дизайн, който е подобен на този в Galaxy Alpha, но всъщност цената му ще бъде по-ниска, тъй като ще бъде в средния сегмент.

Първоначално се говореше, че смартфонът ще има изцяло метален корпус, а не само метална странична рамка, но според новите детайли това може да не се случи. Източниците на сайта подсказват, че Galaxy A5 ще е изработен от материал, който на пипане се усеща студен. Това е една от отличителните характеристики за телефоните с метален корпус и не е изключено Samsung да е избрала друг материал, който наподобява метал, но в същото време е по-евтин.

По отношение на техническата спецификация очакваме 5" HD Super AMOLED дисплей, 13МР основна камера, 5МР предна камера, четириядрен процесор Snapdragon 400, 2330 mAh батерия и 16GB вградена памет. Устройството ще има и обновена версия на интерфейса TouchWiz, като тази в Galaxy Note 4.

http://www.sammobile.com/2014/09/19/exclusive-this-is-the-samsung-galaxy-a5-sm-a500f/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"