Шок! Аврил Лавин и Чад Крюгер се развеждат!

Шок! Аврил Лавин и Чад Крюгер се развеждат!
Аврил и Чад се развеждат.
A A+ A++ A

Най-популярното канадско рок семейство - Аврил Лавин и Чад Крюгер - е в процес на развод, съобщава Life & Style Magazine.

Според източник на изданието, вокалистът на Nickelback е съобщил на свои близки, че бракът му с певицата на практика е приключил.

"Той беше в Лос Анджелис за няколко дни и разказваше на всички, че с Аврил се развеждат. Освен това през август Аврил е била забелязана с приятелки на парти, на което е била без диамантения пръстен, който той й подари", съобщава информаторът.

Аврил и Чад сключиха брак през юли 2013 година във Франция, а се запознаха година по-рано, докато работеха по петия албум на изпълнителката.

На сватбата Аврил е носела черна булчинска рокля на марката Monique Lhuillier. Тя свързва с това определена символика, след като първият й брак не се получил, а на сватбата била облечена с бяла булчинска рокля на Вера Уанг.

Първият брак на Аврил бе с колегата й музикант Дерик Уибли, фронтмен на пънк-рок бандата "Sum 41", като двамата бяха съпрузи в продължение на 4 години. Е, вероятно на пънк-певицата не й върви с браковете.

#Аврил Лавин #Чад Крюгер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »