Борисов се обиди на Радан Кънев

Борисов се обиди на Радан Кънев
Борисов остана огорчен от изказване на Радан Кънев по негов адрес. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ се обиди на реформатора Радан Кънев заради изказване на последния, че в България има кръгове, които искат ГЕРБ и ДПС да работят заедно и които управляват българското правосъдие.

"Слушам един виден реформатор днес да се упражнява по наш адрес. Когато беше Костинброд, когато повдигаха обвиненията по Цветанов, когато мен ме разкарваха, както и всички министри на ГЕРБ, по прокуратурата, той мълчеше като риба. Сега станал голям защитник на демокрацията. Точно обратното – ние и тогава си мълчахме, и сега си мълчим, защото съдебната система трябва да е абсолютно спокойна при взимането на решения, дори когато са и срещу нас", каза Борисов в събота, в Стара Загора, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

"Ние минахме през гонения с една единствена цел – ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави още Бойко Борисов. 

#Радан Кънев #Бойко Борисов #ГЕРБ #реформаторски блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници