Моделка постигна мечтата си да прилича на секс кукла (снимки+видео)

Моделка постигна мечтата си да прилича на секс кукла (снимки+видео)
Виктория преди и след промяната
A A+ A++ A

30-годишият модел Виктория Уайлд се подложи на множество операции, само и само да прилича на надуваема кукла от сексшоп.

Тя постигна детска мечта – да стане секс кукла с големи гърди и много големи устни. Днес младата дама живее във френския град Кан, но се е родила в малко латвийско селце. Като малка била слабичка и стройна блондинка, и местните хора я кръстили Барби. Въпреки това, Вики има комплекс за малоценност заради малкия си бюст.

Така, в главата й се развила манията да бъде секс кукла. Когато на 20 години станала модел, тя разбрала за пластичната хирургия и започнала да събира пари за първата операция, която била мамопластика. На 25 години се запознала с италианския бизнесмен Саймън, който поощрявал стремежа й и предложил да финансира интервенциите.

През 2011 г. в Унгария бе извършена първата операция – по увеличаване на гърдите. След това имало още две операции и в крайна сметка гърдите на Уайлд набъбнали до размера 32G. За това удоволствие италианецът платил 41 000 долара. Още 5000 долара отишли за операция на носа, който станал по-малък и по-тънък. Други 3000 отишли за вкарване на импланти в устните и ботокс.

Виктория споделя, че сега се чувства по-уверена и по-щастлива отпреди. Саймън също много харесва външния й вид. По улиците хората я заглеждат, а мъжете направо я обожават. Новият й вид увеличи и ангажиментите й като моделка.

Амбициозната красавица обаче не смята да стига дотук - планира да увеличи дупето си, но и да напомпа още бюста си.  

#модел #моделка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"