Антонио Бандерас обръща гръб на Холивуд

Антонио Бандерас обръща гръб на Холивуд
Антонио Бандерас позира за фотографите по време на 62-я международен кинофестивал в Сан Себастиан, където филмът му "Аутомата" се състезава в официалната програма Снимка: EPA
A A+ A++ A

"Искам да се прибера вкъщи и да правя филми тук. Холивуд вече е просто една марка", с тези думи на пресконференция в Сан Себастиан испанският актьор Антонио Бандерас подхрани надеждите на сънародниците си, че обръща гръб на американския начин на живот и е на път да се завърне в родината.

Бандерас представя на международния кинофестивал в Сан Себастиан новия си филм "Аутомата".  Той в прав текст заяви, че намерението му е да напусне Холивуд и да се върне в Испания, за да работи върху европейски проекти.

Медиите припомнят, че след като се раздели със съпругата си Мелани Грифит, звездата от "Маската на Зоро" обяви, че иска да снима повече испански продукции.

Актьорът беше женен за Мелани Грифит 18 години, но през юни тази година двамата обявиха раздялата си. Звездите подадоха молба за развод, обосновавайки искането си за разтрогване на брака им с "непреодолими различия".

#Антонио Бандерас #Холивуд #Маската на Зоро #Испания #Сан Себастиан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"