Нови детайли за очаквания 12" MacBook Air

Нови детайли за очаквания 12" MacBook Air
A A+ A++ A

По-рано този месец писахме за информация, че Apple се готви да предложи през следващата година очаквания 12-инчов лаптоп MacBook Air в цветовете на iPhone (космическо сиво и златисто), а междувременно онлайн се появиха повече детайли за устройството от сайта jackgmarch.com. Според 9to5mac този източник действително има информация за бъдещите лаптопи на Apple, така че до известна степен ще му се доверим.

Новите детайли разкриват, че Apple ще замени сегашните USB портове с новите конектори USB Type C, които са симетрични и много по-малки. Те ще помогнат за допълнителната редукция в дебелината на лаптопа, а освен това се очаква Аpple да изостави порта за зареждане MagSafe. Посочва се, че ще видим различна система за зареждане, но не е известно каква ще е тя.

Новият лаптоп ще бъде без вентилатор за охлаждане, което също ще улесни Аpple в намаляването на дебелината на корпуса. Най-вероятно компютъра ще ползва новите процесори Intel Broadwell, а освен това се очаква да има значително по-тънка рамка около екрана, която ще е подобна на тази в серията MacBook Pro Retina.

Другите детайли около промените в дизайна включват премахване на празните пространства от двете страни на клавиатурата и поставяне на високоговорителите в пространството между нея и екрана. Ако Apple премине към USB Type C компанията може да избере да използва и новия режим, осигуряващ съвместимост със стандарта DisplayPort.

http://9to5mac.com/2014/09/22/more-12-inch-macbook-details-reversible-usb-type-c-magsafe-gone-slimmer-fanless-design/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници