С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители

С iOS 8 започнаха и оплакванията за проблеми от потребители
A A+ A++ A

С масовото разпространение на iOS 8 към по-старите устройства на Apple, което стартира миналата седмица, започнаха и оплакванията за различни проблеми. Повечето от тях се въртят около влошеното качество на Wi-Fi сигнала и намаленото време за автономна работа с едно зареждане на батерията.

Според данни на сайта Tech 2 във форумите за поддръжка на Apple вече са се появили много публикации от потребители с Wi-Fi проблеми като бавна скорост и пропадане на връзката. Други хора се оплакват от пълното разреждане на батерията за около 4 часа с минимално използване на устройството.

Според потребител на iPhone 5 батерията на неговия телефон и в този на жена му се разрежда много бързо след ъпдейта до iOS 8. Това е често срещано оплакване след ъпдейт до нова версия на iOS, но в нея вече има инструмент, който показва кое приложение консумира най-много енергия.

Други оплаквания са свързани със забавяне на телефоните и особено на по-старите устройства. Посочва се, че браузърът Safari зарежда страниците по-бавно. Сред потенциалните решения са възстановяване на настройките по подразбиране на устройството и ако това не помогне - ресет и възстановяване на резервно копие на данните.

http://www.cnet.com/news/some-ios-8-users-report-sluggish-wi-fi-shorter-battery-life/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"