iPhone 6 Plus се огъва лесно, оплакват се собственици

iPhone 6 Plus се огъва лесно, оплакват се собственици
A A+ A++ A

Първите седмици след началото на продажбите на нов модел iPhone винаги са важни, тъй като попадането на устройството в милиони ръце бързо изважда наяве потенциални проблеми в проектирането или функционирането му. iPhone 6 не е изключение от това и в интернет вече започнаха се появяват притеснителни потребителски мнения. Засега не е ясно колко широко са разпространени проблемите, но много хора във форума на сайта MacRumors се оплакват от огъването на телефона докато се намира в джоба им.

Става дума за по-големия iPhone 6 Plus и то не за поставяне на телефона в заден джоб, а в преден, което е предпочитания начин за носене от мнозина. По фрапиращото е, че и в двата случая не става дума за някакви сериозни физически натоварвания - просто хората са стоели по-дълго седнали с телефона в предния им джоб.

Подобна ситуация обаче не е изненадваща тъй като и iPhone 5 и iPhone 5s можеха лесно да бъдат огънати при невнимателно носене и в това сме се убеждавали сами не един път. Тези проблеми обаче ще стават все по-често срещани с увеличаването на размерите на телефоните и намаляването на тяхната дебелина, така че внимавайте.

http://www.macrumors.com/2014/09/23/iphone-6-plus-bending-pockets/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »