Виктория Бекъм стана посланик на ООН за СПИН

Виктория Бекъм стана посланик на ООН за СПИН
Виктория Бекъм говори пред ООН. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неуморимата съпруга на Бекъм прие поредната нова роля в живота си, ставайки посланик на ООН по проблемите със СПИН.

Бившата певица произнесе реч в седалището на организацията по време на заседание, в което доминират изявленията на световните лидери.

Виктория Бекъм заяви, че отдавна се интересува от благотворителност, но преди това е имала само подкрепяща роля в инициативата. 40-годишната футболна половинка приела това като лична кауза, след като пътувала няколко пъти до Кейптаун. Там се срещнала с жени, живеещи с вируса ХИВ.

„Не знам защо ми отне толкова години да разбера, че трябва да използвам това, което имам, за да променя нещо“, каза Бекъм. „По някаква причина хората се вслушват в това, което имам да им кажа, затова ще говоря от името на жените и децата с ХИВ. Няма да стоя тук и да се преструвам, че знам всичко. Не знам, но искам да науча. Искам да помогна.“

Звездата неотдавна продаде част от гардероба си, за да събере пари за същата кауза, а преди дни отвори първия си магазин за дрехи на луксозната улица „Мейфеър“ в Лондон.

Тя наела архитекта Фаршид Мусави (Farshidmoussavi.com), която проектирала зашеметяващото 3-етажно пространство, наречено от Виктория неин „втори дом“. Изискването било магазинът да изглежда топъл и приветлив: „Искам всички да бъдат добре дошли, независимо дали искат да купят нещо, или не. Искам хората да усетят моя стил в минутата, в която влязат през вратата“.

„За първи път с този магазин показвам моите проекти, моята визия. Показвам как чувствам дрехите и как смятам, че трябва да бъдат представени на клиентите“, разказва Бекъм. „Вълнувам се, защото ще предлагам на жените това, което вярвам, че искат да притежават. Мисля, че е важно клиентките ми да могат да си купят точно това, което виждат на модния подиум и в модните списания.“

#Виктория Бекъм #Бекъм #ООН #посланик #СПИН #ХИВ #магазин #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"