Линдзи Лоън си намери топ ментор

Линдзи Лоън си намери топ ментор
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Линдзи Лоън вече има топ ментор, който и дава полезни съвети за играта й на театралната сцена в Лондон. И това не е кой да е, а самият Ал Пачино.

Младата актриса участва в постановката Speed The Plow на американския драматург Дейвид Мамет. Премиерата е на 2 октомври.Тя се срещнала със знаменития си колега Пачино по време на негово пътуване на Острова и той й дал ценни съвети за сценичното изкуство.

"Срещнахме се в един хотел, разказва Линдзи. Аз съм му голяма почитателка. Той ми даде няколко много ценните съвета. Каза ми, че да участвам в пиеса е едно от най-хубавите неща, които мога да направя като актриса. Каза, че се гордее с мен. После даваха "Белязаният" по телевизията и аз го гледах. Много хубав филм".

Миналата седмица Пачино разкри плановете си да се върне на лондонската сцена през 2016 г. за първи път след30-годишна пауза. Той ще участва в постановката "Саломе" на Оскар Уайлд, в която ще играе Ирод Велики.

"Ще има грим, декори, костюми... и декадентство. Ще бъде съвсем различно от това, което правихме в Америка...Ние взехме Джесика Частейн за ролята на Саломе в Лос Анджелис и направихме филм по пиесата. Това беше първият й филм. Трябва да открием нова актриса за Саломе в Лондон. В момента я търсим", разказа Пачино пред в. "Дейли мейл".

През 2003 г. той изпълни същата роля на Бродуей и в театрите в Лос Анджелис през 2006 г. След това участва във филмовата адаптация на пиесата, чиято премиера беше този месец в Лондон.

#театър #кино #Ал Пачино #Линдзи Лоън #Бродуей

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"