Клуни и Аламудин подписаха и в гражданското (снимки)

Клуни и Аламудин подписаха и в гражданското (снимки)
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Те казаха "Да!" и пред закона. Джордж Клуни и Амал Аламудин официализираха брака си на гражданска церемония във Венеция днес. Американският актьор е атеист, затова няма църковен брак, а само подпис в кметството. 

Младоженците, които организираха пищна сватба в присъствието на звездни гости, пътуваха с лодка до общината, където официално бяха оженени от бившия кмет на Рим - Валтер Велтрони. Той ръководи и церемонията им в събота.

Клуни беше облечен в тъмносив костюм на Армани, а британската адвокатка носеше бял панталон и жакет, а на главата си имаше слънчева шапка. Двамата си тръгнаха от кметството десет минути по-късно и бяха отведени с водно такси.

Гражданската церемония бележи края на четиридневните сватбени тържества, започнали още в петък.

Италианецът Джанбатиста Вали (Giambattistavalli.com) е дизайнер на една от роклите на Амал Аламудин, които тя избра за престоя си във Венеция. По-голямата част от първия си ден като г-жа Клуни тя прекара в късата бяла рокля с бродирани розови и лилави цветчета. Облото деколте и дългите дантелени ръкави леко напомняха за образа й на булка.

Коприненият тоалет не е създаден специално за Амал. Тя харесала дрехата от минала колекция на дизайнера и е преправена за нейните мерки. Модната къща на Вали е любима на много холивудски знаменитости, като Пенелопе Крус, Натали Портман и Хали Бери.

Освен с рокля на Джанбатиста Вали, Амал бе забелязана във Венеция и с модели на Алекзандър Маккуин и Долче и Габана.

На "сватбата на десетилетието", в допълнение към многобройните роднини на Аламудин, имаше и знаменитости от киното и шоубизнеса - актьорът Мат Деймън, моделът Синди Крауфорд, лидерът на ирландската рок група "Ю ту" Боно, Анна Уинтур - главен редактор на американското издание "Вог".

Не е известно дали там са Брад Пит и Анджелина Джоли.

Любопитно

Клуни е подписал с целия обслужващ персонал договор, предвиждащ глоба от 5 000 евро за всяка информация, довела до публикуването на подробности за тържествата.

Градските власти издадоха специален указ, който ограничава движението в понеделник по Канале Гранде, за да не улесняват опитите на свръхлюбопитните да нарушат правото на двойката на личен живот.

Мобилизираните за охрана гардове са над 400.

Освен това, младоженците обяснили на близките си, че не искат да виждат свои фотографии в пресата. Затова забранили носенето на мобилни телефони по време на купона. Официални снимки ще излязат само в американското издание на списание "Вог", което е откупило правата върху тях.

Миналото

Джордж Клуни беше женен за актрисата Талия Балсам между 1989 и 1993 година, докато той все още бе окован в малките роли, и точно преди успеха му в сериала "Спешно отделение", превърнал го в международен секссимвол.

Международен юрист с дълги кафяви къдрици, Амал Аламудин, на 36 години, е работила в Международния съд в Хага през 2004 г. Сред клиентите й са бившата украинска политическа звезда Юлия Тимошенко и основателят на "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

#Джордж Клуни #Амал Аламудин #сватба #гражданско #брак #подписа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници