GoPro представи 3 нови екшън камери

GoPro представи 3 нови екшън камери
A A+ A++ A

Преди дни писахме подробно за очакваните нови екшън камери на GoPro и компанията не закъсня да ги представи официално. Освен двете устройства от висок клас, за които стана дума наскоро, беше анонсирано и ново бюджетно решение, което трябва да допадне на потребителите с ограничени финанси или пък на правещите първи стъпки в света на екшън камерите. Hero4 Black ще спечели феновете с възможност за запис на 4K видео при 30fps, а освен това е в състояние да осигури кадрова честота от 120fps при записа на 1080р видео, което отваря интересни възможности за последваща обработка на заснетото. Цената на устройството в Щатите е 499 долара, а в България ще се продава за 939 лв. Продажбите започват на 5 октомври.

За 399 долара в Щатите или 739 лв. в България модела Hero4 Silver ще осигури по-голямата част от функциите на по-скъпия модел като заменя опцията за запис на 4К видео при 30fps за сензорен дисплей, които улеснява управлението на устройството. На разположение са и много други режими на запис като 2.7K видео пти 30fps, 1080p при 60fps и 720p при 120fps. И двата модела Black и Silver са снабдени с Wi-Fi и Bluetooth възможности и могат да правят 12МР снимки.

Третата нова камера носи просто името Hero и ще се продава в Щатите за 129 долара или за 249 лв. в България. Устройството може да записва 1080p видео при 30fps и 720p при 60fps и отново е с водоустойчив корпус. Лишено е от процесорната мощ на по-скъпите си събратя, но осигурява всички базови функции, които могат да го направят подходящо за всички, които тепърва се запознават с екшън камерите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"