Новите златни момичета: Тези медали са за вас!

Новите златни момичета: Тези медали са за вас!
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Новите златни български момичета се завърнаха в родината в понеделник вечер. Гимнастичките бяха посрещнати по изключително емоционален начин на Летище София при пристигането им от Световното първенство по художествена гимнастика в Турция.

Припомняме, че грациите се справиха с жестоката конкуренция на Световното първенство и спечелиха най-ценното отличие - титла в многобоя.

"Чак такова посрещане не сме очаквали. Много благодарим за отделеното внимание, много благодарим за подкрепата от цяла България и наистина сме много щастливи. Ние толкова много пожелания в живота си не сме получавали. Поздравления от всички, всички изглеждат много щастливи. Радваме се, че успяхме да зарадваме цяла България", казаха момичетата от ансамбъла на Летище София.

"Допреди малко не осъзнавахме какво сме направили, но след като видяхме толкова много хора, толкова цветя, толкова щастливи хора, вече осъзнаваме какво всъщност сме направили.

Не очаквахме такова посрещане и сме ужасно благодарни на всички хора, които ни подкрепяха през цялото време, едно огромно благодаря. Тези медали са за вас", обявиха те.

Световните шампионки допълниха, че сега се отдават на заслужена почивка, а след това с нови сили се качват на подготвителен лагер в Белмекен за нови съчетания и идеи.

#медал #летище София #гимнастички #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"