Motorola Nexus 6 наистина ще има 5.9" QHD дисплей

Motorola Nexus 6 наистина ще има 5.9" QHD дисплей
A A+ A++ A

Преди дни се заговори за характеристиките на следващия смартфон в серията Nexus и вече знаем, че той ще е дело на Motorola. Според слуховете устройството ще е със значително по-големи размери и ще има дисплей с диагонал почти 6", което ще го постави в категорията на фаблетите. От Android Police са готови да потвърдят известното досега за смартфона и добавят нови подробности за неговите характеристики.

Устройството наистина прилича на уголемен Moto X с предно разположени говорители и бутони за контрол на звука и за включване разположени по-ниско, за да се улесни използването им с една ръка. Последното е следствие от използвания огромен 5.9" дисплей с QHD резолюция (496ppi). От сайта допълват, че ни очакват алуминиева рамка като тази в Moto X, 13МР камера с оптична стабилизация и двойна LED светкавица с кръгов дифузер. Батерията ще е с капацитет по-висок от 3200 mAh, а предната камера ще е 2МР.

http://www.androidpolice.com/2014/09/29/this-is-the-motorola-nexus-6-a-5-9-qhd-display-3200mah-battery-dual-front-facing-speakers-and-more/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"