Над 50 неиздавани песни на Синатра излизат през ноември

Над 50 неиздавани песни на Синатра излизат през ноември
Синатра в компанията на актрисите Лорън Бакол и Ким Новак, снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 50 неиздавани песни на Франк Синатра излизат в албума Sinatra: London на 24 ноември.

Проектът включва записите, направени във Великобритания, и преработена версия на Sinatra Sings Great Songs From Great Britain - единственият албум, който легендата прави извън САЩ. Останалите парчета са комбинация от изпълнения на живо, неизползвани парчета за оригиналния албум и дори специални изпълнения за предаването Light Programme на радио Би Би Си от 1962 г. с въведение към всяка песен от самия артист.

В луксозната колекция от 3 диска и DVD са включени още изпълнения на живо за предаването The Show Band Show на радио Би Би Си и концерт в Роял Албърт хол от 1984 г. Включен е и неиздаван до момента концерт от Роял фестивал хол през 1962 г. и част от участие в същата зала през 1970 г. на песента A Foggy Day.

Има и книжка от 60 страници с ново есе, написано от продуцента, композитор, музикален издател, писател и режисьор Кен Барнс, присъствал на записите. Почитателите ще получат още ноти на песни, подробности за посещенията на Синатра във Великобритания и негови снимки, на които се наслаждава на живота в Лондон както на сцената, така и в града.

#Франк Синатра #албум #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »