Спорна дузпа за Реал отново попари амбициите на Лудогорец

Спорна дузпа за Реал отново попари амбициите на Лудогорец
Снимка: Борис Ангелов
A A+ A++ A

Отборът на Реал Мадрид победи бългаския Лудогорец с 2:1 в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Тимът от Разград прати препълнените трибуни на стадион "Васил Левски" в екстаз още в 7-та минута с гол на Марселиньо след центриране от корнер.

В 11-тата минута Йордан Минев извърши нарушение срещу Чичарито в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана носителят на златната топка Кристиано Роналдо, но остана безпомощен пред феноменалния рефлекс на Владислав Стоянов. В 22-рата минута отново бе отсъдена дузпа срещу Лудогорец. Този път Роналдо се строполи в наказателното поле без видно на повторенията съприкосновение. Вторият път португалецът бе достатъчно прецизен да отбележи и направи резултата 1:1.

Вторият гол за "белия балет" бе реализиран от влезлия като резерва Карим Бензема след центриране на Марсело от крилото. Така французинът оформи крайното 2:1, с което Реал Мадрид надделя.

Българският шампион отново демонстрира страхотна борбеност и класа и имаше шансове да реализира още положения. Разградчани впечатлиха със страхотен и бърз футбол и доказаха, че разликата в класите между тях и мадридчани не е толкова голяма.

 

#Лудогорец #Реал Мадрид #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »