Лента с Бен Афлек разбива боксофиса (видео)

Лента с Бен Афлек разбива боксофиса (видео)
A A+ A++ A

"Не казвай сбогом" (Gone Girl) е филмова адаптация на Дейвид Финчър по еднименния бестселър на Джилиън Флин и само през уикенда прибра 38 милиона долара от кината в САЩ и Канада.

Двойката в центъра на историята е от бивш писател от Ню Йорк и съпругата му Ейми. След изчезването й, той става главният заподозрян, а тя се превръща в обект на медийното безумие, на фона на издирването й, жива или мъртва в очите на жадната за разкрития американска публика.

Свръхестественият трилър "Анабел" (Annabelle) докара на продуцентите си 37,2 млн. долара за уикенда, или съвсем малко под водача "Не казвай сбогом".

На терто място в боксофиса е филм с Дензъл Уошингтън - в ролята на човек, вярващ, че е успял да загърби мистериозното си минало и води спокоен живот. Но след като среща Тери (Клоуи Грейс Мориц) - младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери, той не може да стои безучастен и трябва да й помогне. "Закрилникът" (The Equalizer) направи много добър финансов дебют с 19-те си милиона печалба и общо 64,5 милиона за двете екранни седмици.

#кино #Бен Афлек #боксофис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници