Патриотичният фронт е за програмно правителство

Патриотичният фронт е за програмно правителство
A A+ A++ A

Патриотизмът е на ход в това ново Народно събрание, каза в „Денят започва“ Поли Карастоянова от „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО“.

Търсенето на национален консенсус и обединението зад ясна програма за управление е визитката, с която Патриотичният фронт влиза в 43-ото Народно събрание, посочи тя.

Приоритет номер 1 ще бъде икономиката. Ние имаме прагматично отношение към всички проблеми и считаме, че възраждането на икономиката ще доведе до възстановяване на другите сектори, в които виждаме толкова много натрупани проблеми, обясни Карастоянова, която е втора в листа на ПФ в София.

Трябва да се разделим с клиширания модел, че има леви и десни решения на проблемите, всички проблеми се дължат на тази старомодна политика, разсъждава Карастоянова.

Ние уважаваме правото на партията, която поеме мандат за съставяне на правителство, да определи своя министър-председател като кандидатура, изрази позицията на ПФ тя. 

От Патриотичния фронт не искат нито министерски постове, нито участие в коалиция, а програмно управление, повтори Карастоянова.

Ние ще бъде най-сериозният коректив на всеки опит за решение, което е в ущърб на българските граждани, и ще бъдем най-силната подкрепа на всяко решение, което е добро за България, увери представителката на ПФ.

#коалиция #управление #Патриотичен фронт #Поли Карастоянова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"