Криско съди сърбите, заради "Видимо доволни"

Криско съди сърбите, заради "Видимо доволни"
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Песента "Видимо доволни" се оказа най-скандалната в българския ефир тази година. След като СЕМ искаше да спре парчето от телевизионния екран, сега сърбите го окрадоха. Това вбеси родния рапър Криско. Той обвини МC Stanko и MC Beka, които изпълняват сръбския вариант, в плагиатство.

Песента веднага бе свалена от музикалните платформи YouTube и Vbox7 по молба на родния рапър. Той заяви, че парчето е откраднато и вече е впрегнал адвокатите си да се заемат със случая. Дотогава той отказа да дава повече коментари и интервюта по темата.

От своя страна MC Stanko твърди, че не е крал от колегата си и че неговата песен "Палим" е използвала само разрешението 4 бийта, което не я прави копие на "Видимо доволни". Той претендира още, че е написал текста преди 8 месеца.

"Проблемът е, че видеото беше свалено от YouTube по молба на Криско, защото съм откраднал песента и текста му, което не е вярно. Не го познавам лично и бих искал да не сме врагове, а приятели, защото харесвам творчеството му. Не обичам да копирам. Бих искал да помоля Криско да престане да вреди на репутацията ми, без да има видима причина за това", обясни сръбският изпълнител пред bTV.

#Криско #Мария Илиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници