Няколко версии за убийството в София

Няколко версии за убийството в София
Снимка: www.skener.bg
A A+ A++ A

Няколко са версиите за показното убийство в София, извършено в четвъртък вечерта. 38-годишен компютърен специалист бе разстрелян пред дома си. Мъжът е убит с поне четири куршума

Сред основните причини са междуличностни отношения между жертвата и убиеца, финансови спорове, както и спор за паркомясто.

Убитият Николай Найденов е с чисто минало и никога не е имал проблеми със закона. От полицията съобщиха, че за инцидента са съобщили хора, които са станали свидетели на стрелбата. Те разказват, че преди това са чули караница между двама мъже. След това се чули шест изстрела. После видели висок, около 30-годишен мъж в черни дрехи да тича по улицата.

Престъплението е извършено в непосредствена близост до 19-о училище в София - в района на улиците "Захарий Круша" и "Яков Крайков". Найденов е живеел там и сервиза му за компютри бил наблизо.

До момента полицията  не посочва официална причина или версии за фаталния инцидент. Тялото беше разпознато от приятелката на мъжа, а огледите и разпитите продължиха до късно през нощта.

#Николай Найденов #София #убийство #Убийство в центъра на София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »