Марешки вече е здрав, изписан от болница

Марешки вече е здрав, изписан от болница
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Аптечният бос Веселин Марешки вече е здрав и е изписан от болница. Това става веднага след изтичането на 24-часовия срок за полицейско задържане.

В четвъртък сутрин аптекарският бос Веселин Марешки получи криза и бе откаран с линейка в болница. Припомняме, че той беше задържан в сряда вечер във Второ районно във Варна, след като часове по-рано се сби с общинския съветник Костадин Костадинов, който е и директор на Историческия музей в Добрич.

Костадинов е с насинено око, за което си е извадил медицинско и ще съди Марешки. Аптечният бос се намеси в имотен спор между бивши съпрузи кой да взема наема от пицария на улица "Студентска", която отдават под наем.

Според съдържателите на заведението Марешки ги е тормозел от известно време, като им е спирал тока и дори им е разглобявал заведението. Имал претенции да получава наем, но е показал документи, че е собственик. Двамата съдържатели на пицарията се обърнали към полицията, но не получили помощ, затова потърсили общинския съветник Костадин Костадинов.

След инцидента в сряда вечерта и двамата – Марешки и Костадинов, твърдят, че са станали жертва на агресия. А аптечният бос беше задържан от полицията.

#Веселин Марешки #Варна #Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »