Ръководството на ББЦ-Пловдив хвърли оставка заради Баракова

Ръководството на ББЦ-Пловдив хвърли оставка заради Баракова
Снимка: Нова тв
A A+ A++ A

Ръководството на "България без цензура" в Пловдив подаде оставка заради публичните изяви на 13-тия кандидат в листата Ана Баракова, която бе избрана преференциално за народен представител.

"Г-ца Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи”, „натиск” и „страх”, за които няма абсолютно никакви факти и доказателства", пише ръководството на ББЦ, в отворено писмо.

В него се посочва още, че в очите на Баракова Народното събрание е принизено до моден подиум, а в съзнанието й "липсват каквито и да е политически възгледи".

"Г-ца Баракова беше включена в листата на ББЦ – Пловдив заради позицията й на председател на "Евромайки" в район "Източен" в Пловдив, където бе посочена от бившия председател на организацията Калина Крумова. За нея се застъпи и даде гаранция и зам.-председателят на областната структура Дяко Дяков. Към настоящия момент определяме това действие като груба грешка, която е продиктувана единствено от желанието ни представителите на ББЦ в парламента да бъдат излъчени от членовете на структурите в партията ни, а не от кабинетите на ръководството", се казва в изявлението на партията.

От ББЦ-Пловдив посочват още, че се разграничават от действията на Баракова и я призовават да не посрамва повече пловдивчани с неадекватните си действия и да се оттегли като народен представител.

#ръководство #ББЦ-Пловдив #хвърли #оставка #Анна Баракова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници