Да, това е Рене Зелуегър!

Да, това е Рене Зелуегър!
A A+ A++ A

Да , това е  Рене Зелуегър! Чаровната пухкавелка от "Дневникът на Бриджит Джоунс" е съвършено нов човек.

45-годишната актриса беше залята от хейтъри в социалните мрежи, че се е подложила на пластични операции, след като се появи на церемония по раздаването на наградите на сп. "Ел". Рене обаче е категорична, че новият й вид се дължи на много по-добрите грижи, които полага за себе си.

"Щастлива съм, че хората смятат, че изглеждам различно! Живея различен, щастлив, много по-пълноценен живот и съм щастлива, споделя тя. Приятелите ми казват,че изглеждам спокойна. Здрава съм. От дълго време не съм вършила толкова добра работа в това отношение. Имах график, който не беше реалистично да поддържам и не си позволявах да се грижа за себе си".

Тя призна, че в миналото е правила лош избор в живота си, когато се чувствала изтощена и вместо да спре, за да си почине и да се възстанови, просто продължавала, но сега е щастлива от външния си вид: "Осъзнавах хаоса и в крайна сметка избрах различни неща. Хората не ме познават в 40-те ми години. Хората не ме познават толкова здрава. Може би изглеждам различна. Кой не изглежда различен с напредването на възрастта?".

И наистина, по-зорък поглед върху Рене отпреди 10-ина години показва, че промяната у нея се дължи на... възрастта. Затова сега тя изглежда спокойна, улегнала, уверена и елегантна, с две думи - истинска дама.

#Дневникът на Бриджит Джоунс #актриса #пластични операции #Ел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »