Корман Исмаилов: Преговорите приключват до две седмици

Корман Исмаилов: Преговорите приключват до две седмици
Корман Исмаилов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Гръбнакът на едно дясноцентристко управление може да бъде ГЕРБ и Реформаторският блок. Като следваща партия, която би подкрепила по-широкия кръг от теми, които се припокриват между ГЕРБ и РБ, това се оказват Патриотичния фронт. Но с тях, както ГЕРБ, така и ние имаме няколко теми, които трябва да бъдат обсъдени в двустранни преговори и тристранни формати, заяви лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство”, една от партиите в Реформаторския блок, Корман Исмаилов.

„Това, което ние заявихме като притеснение и теми, по които има особена чувствителност, ние сме ги поставили на масата и вече ще бъдат обект на преговори и на изчистване“, коментира Исмаилов пред БНР.

Той не отговори еднозначно на въпроса получили ли са уверение от страна на ГЕРБ, че имат намерение да водят истинска реформаторска дясна политика.

„Всичко това ще бъде обект на по-детайлните преговори. Там, където ние имаме покриване по общите мерки и приоритети, това ще трябва да бъде разписано по-детайлно, така че да се случат тези ангажименти“, смята Корман Исмаилов.

Той уточни, че преговорите трябва да приключат в рамките на 10-ина дни, две седмици максимум.

 

#Корман Исмаилов #Исмаилов #ГЕРБ #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »