Португалия търси българи за берачи на малини

Португалия търси българи за берачи на малини
Снимка: agravery.com
A A+ A++ A

600 българи имат възможност да кандидатстват за берачи на малини в Португалия, съобщава „Марица“

Офертата е за град Алгарве, а работодателите са три ферми, които са част от фермерската организация Madre Fruta, която търгува, пакетира и складира селскостопанска продукция.

Португалските работодатели имат основни изисквания - кандидатите да са физически издръжливи, да са със средно или основно образование. Предпочитат се кандидати с предходен опит в селското стопанство, но не е задължително условие. Приемат се както жени, така и мъже. Желателно е кандидатите да са с разговорен английски език.

Одобрените ще сключат договори за 3 – 4 месеца, а работата ще стартира февруари – март 2015 г. и ще продължи до май – юни 2015 г., с възможност за постоянно интегриране в компанията.

Месечното брутно възнаграждение варира от 855 евро до 1179 евро, което се формира от заплата (505 евро/месечно + средства за храна (4 евро/на работен ден) + бонуси за продуктивност (вариращи от 75 евро до 250 евро/месечно) + заплащане за извънреден труд (вариращо от 100 евро до 200 евро/месечно) + 1/12 от средствата по време на ваканции/Коледа (83€/месечно) + заплащане за неизползван отпуск (41 евро/месечно).

След приспадане на данъци и такси нетното възнаграждение може да варира от 710 евро и 910 евро, в зависимост от описаните допълнителни бонуси, които се получават.

 

 

#берачи #българи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници