„Уестингхаус” избра M3 Communications за ПР-a си в България

„Уестингхаус” избра M3 Communications за ПР-a си в България
A A+ A++ A

Уестингхаус” избра M3 Communications Group, Inc. за публичните си комуникации в България. Водещата българска компания в сферата на публичните комуникации M3 Communications Group, Inc. ще подкрепи усилията на Westinghouse за напредък в изграждането на 7-и блок на АЕЦ Козлодуй в България по технологията AP1000®.

Westinghouse Electric Company, част от Toshiba Corporation (TKY:6502), е пионер в доставката на ядрена енергия и водеща компания за ядрени централи и технологии, и услуги в доставката на гориво в света. През 1957 г. Westinghouse доставя първия в света реактор с вода под налягане в Шипингпорт, Пенсилвания. Днес технологията на Westinghouse служи за основа на приблизително половината от ядрените централи в света, от които повече от петдесет на сто се намират в Европа. 

M3 Communications Group, Inc. e фирма, която над 20 години работи активно на българския пазар. Нейни клиенти са стотици международни и местни компании. M3 Communications Group, Inc. е носител на много международни награди, между които и за най-добра консултантска компания в Централна и Източна Европа на The Holmes Report и най-добра ПР агенция в света на Stevie Awards. 

#M3 Communications Group #Westinghouse Electric Company

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"