Родителите на бебето от боклука се учели от интернет как да го изродят

Родителите на бебето от боклука се учели от интернет как да го изродят
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Невръстните родители на бебето, изхвърлено на боклука, се учели от интернет как да го изродят. 14-годишната Антония и 17-годишния Христо са съученици от елитна казанлъшка гимназия. Връзката им е от около година. И двамата са от семейства на военни, но родителите им не са знаели, че връзката им е стигнала дотам.

Ден преди раждането момичето е имало час при лекар, но не е отишла. За раждането е помогнал бащата, гледали са как от интернет. Пъпната връв е отрязана с ножица. След раждането момичето е изпрало одеялата и дрехите си. Познати описват младите родители като добри и свестни деца. Момичето изглеждало по-затворено и плахо. След като екипът на казанлъшката болницата даде име на детето, то вече има презиме - на служител от болницата, и фамилия - на улицата, на която е намерено.

Непълнолетната майка на бебето се намира болницата в Казанлък с тежка следродилна депресия. Там момичето постъпва с болки, тъй като плацентата й не е била отстранена. Според лекуващият я лекар момичето е било подложено на изключително стресови обстоятелства и най-вероятно затова е взела това крайно и неправилно решение.

По случая вече е образувано досъдебно производство по член 137 от Наказателния кодекс.

#бебе #Казанлък #гимназия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »