ГЕРБ отказали на Патриотите връщането на казармата

ГЕРБ отказали на Патриотите връщането на казармата
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

 ГЕРБ са съгласни на ревизия на цялата енергетика на България, коментира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов преговорите с първата политическа сила за съставяне на кабинет.

„Ние с ГЕРБ се разбрахме и относно членството на Турция в ЕС. Разбрахме се, че ако този въпрос бъде поставен на дневен ред, в България задължително ще бъде проведен референдум”, заяви Каракачанов в студиото на Нова телевизия. 

Лидерът на ВМРО бе категоричен, че Патриотичен фронт няма да участва с политически лица в кабинета. Той призна, че по 11 точки Патриотите имат несъгласия с ГЕРБ. Една от идеите на Патриотичния фронт, към която от ГЕРБ имат резерви е възстановяването на донаборната служба.

„Ние от Патриотичния фронт казваме твърдо „Не” на корупцията, монополите и ДПС във властта и твърдо „Да” на подкрепа на българското производство, замразяване и намаляване на цената на тока, ревизия в енергетиката”, заяви Каракачанов.

Според него, както ПФ няма претенции към министерски постове, така и Корман Исмаилов да бъде добър да няма подобни претенции.

"Исмаилов се снимаше с Реджеп Ердоган на предишните избори и беше проводник на политиката на Република Турция”, каза още Каракачанов. 

#ВМРО #Красимир Каракачанов #Каракачанов #ГЕРБ #ПФ #Корман Исмаилов #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"