Михаил Туцов е задържан за убийството на Красимир Гочев-Шмид

Михаил Туцов е задържан за убийството на Красимир Гочев-Шмид
Красимир Гочев-Шмид
A A+ A++ A

Михаил Димитров Туцов е заподозрян за убийството на бизнесмена от Своге Красимир Гочев-Шмид. Той вече е с мярка за неотклонение задържане под стража, съобщиха от прокуратурата.

Гочев беше разстрелян с автомат "Калашников" в нощта срещу 22-ри май. Запознати с биографията му свързаха убийството с битка за надмощие върху наркопазара. Приживе обаче Гочев твърдеше, че има законен бизнес и че основната му дейност е дърводобив.

Според приятелите на Шмид разстрелът на 34-годишния мъж е свързан с конфликтите на Гочев с Йосиф Йосифов-Йоско и Къдравия. Причината е, че убитият е един от свидетелите срещу Йоско, който е разследван за разпространение на наркотици. Също така Красимир Гочев е обявен за враг №1 от близките на ръководителя на групата за мокри поръчки „Килърите 5“.

Твърди се, че Шмид е държал пазара на дрога в Костинброд и Своге, както и в софийските квартали „Люлин“ и „Надежда“. Това е вероятната причина за разстрела.

Любомир Илиев – Любо Къдравия, отрече да има каквато и да било връзка с показното убийство на Красимир Гочев. Къдравия призна, че познава Шмид, но бегло.

#Красимир Гочев-Шмид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"