Патриотичният фронт ще гони етническите партии от властта

Патриотичният фронт ще гони етническите партии от властта
Валери Симеонов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви в първата си реч пред Народното събрание, че Патриотиченият фронт ще търси съгласие и единодействие с всички български сили в 43-тото Народно събрание за отстраняване от властта на етническите партии. 

"Ще търсим подкрепа от всички политически сили, които са готови да работят за изваждането на всички етнически партии от властта", заяви Симеонов.

Съпредседателят на Патриотичния фронт подчерта, приоритетите на парламентарната група са - в икономиката подкрепа за малкия бизнес, стратегия за туризма, подкрепа за селското стопанство и връщане на загубени пазари, незабавен одит на енергетиката и коренна промяна на дейността на ДКЕВР плюс спешно проучване на газовите находища за конвенционален природен газ.

Патриотичният фронт ще настоява за таван на партийните субсидии и намаляването им, премахване на картела в здравеопазването плюс предимство на генеричните лекарства.

"Искаме и всички деца да знаят български език, преди да влязат в училище – нека родителите да плащат, ако не могат, да полагат обществено полезен труд", заяви Симеонов. 

Депутатите от патриотичната коалиция ще се борят за осигуряване на правото на българския гражданин да използва от оръжие в защита на своя дом, което според Симеонов е "най-евтиният начин за ограничаване на битовата престъпност".

 

#Валери Симеонов #Парламент #правителство #Народно събрание #Симеонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »