Мама Шакира пуска линия детски играчки

Мама Шакира пуска линия детски играчки
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Бременната с второ дете Шакира е решила да създаде своя линия с играчки в партньорство с фирмата Fisher-Price. Певицата ще лансира своята детска колекция следващия месец. Певицата, която има 21-месечен син Милан от половинката си Жерар Пике, ще направи първите си стъпки в бизнес, различен от музиката. Тя е създала линия от бебешки продукти и логично – всички от тях възпроизвеждат красиви музикални звуци.

Самата тя каза в официалното си изявление по темата следното: „Покрай сина си видях колко важни са играчките за развитието на детето. Затова реших да разработя линия от играчки, които да стимулират развитието на бебетата, насърчавайки техните психични, социални и моторни умения.“

Приходите от продажбите от играчките на Шакира ще отидат в нейната фондация „Barefoot“, която осигурява образование и храна на децата в неравностойно положение в нейната родина – Колумбия.

Вицепрезидентът на Fisher-Price Global Brands Джеф Уокър заяви, че съвместната работа на компанията с поп звездата ще постави началото на бъдещи проекти с други знаменитости.

#Шакира #Жерар Пике

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"