Секссимволът Чанинг Тейтъм не се смята за умен

Секссимволът Чанинг Тейтъм не се смята за умен
Снимки: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Звездата от хитовата комедия 22 Jump Street Чанинг Тейтъм е на корицата на последния брой на списание T, за което той споделя какво е чувството да си баща, говори за ролята си на Марк Шулц в биографичната драма Foxcatcher и разказва дали е бил обект на подигравки в училище заради това, че е страдал от дислексия и от дефицит на вниманието.

34-годишният актьор се среща със съпругата си Джена Дюън по време на снимките на романтичната драма Step Up, а през 2013 година се роди дъщеричката им Евърли.

"В един момент се замисляш за поведението си и се питаш защо вече не си така търпелив. Защо става така? Прекарваш деня, гледайки детето как възприема всичко около себе си, а ти трябва да се увериш, че ще му дадеш тази възможност. Когато я слагам да си легне, се чувствам щастлив, че мога да си почина, но в същото време си казвам, че всичко е толкова забавно."

Премиерата на спортната драма Foxcatcher, в която ще видим още Стив Карел и Марк Ръфало, е на 14 ноември 2014 г. Историята разказва за сложните отношения между братята Марк и Дейвид Шулц, шампиони по борба, и треньорът Джон Дюпон.

"Това е доста специална роля, защото самият Марк Шулц желае да пресъздам всичко точно. В два часа и половина не мога да представя цялостния характер на героя, но се опитах да отсея най-значимите моменти и да ги вкарам в ролята. Марк не беше сигурен дали ще хареса крайния резултат, но това се случи."

Болестта не бива да ти попречи да преследваш мечтите си. От дислексия страдат актьорите Кийра Найтли, Алиса Милано, Орландо Блум, водещият Джей Лено, известният готвач Джейми Оливър и много други, които са успели да живеят пълноценно със заболяването си.

"Никога не съм се смятал за умен по много причини. Представи си, че те вкарат в един клас с деца със синдрома на Даун или аутизъм и в един момент ти си мислиш: Добре, за тук съм. Или те приемат в обикновен клас и си казваш: Е, не съм и като тези деца. Сякаш не принадлежиш никъде. Ти си просто различен. Системата не струва."

#Чанинг Тейтъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »