Колеги от гилдията на изчезналия режисьор: Недоумяваме...

Колеги от гилдията на изчезналия режисьор: Недоумяваме...
A A+ A++ A

Колеги от гилдията на изчезналия режисьор Захари Паунов недоумяват какво може да се е случило с него.

Вече 12-и ден МВР издирва 49-годишния режисьор и продуцент, дебютирал на фестивала "Златната роза" с филма "Омбре" и получил диплом за цялостно актьорско изпълнение. На 18 окктомври по обед той си тръгнал от хотела във Варна с личния автомобил към София. От тогава следите му се губят.

НовинитеБГ потърси за коментар хора, които го познават.

Готино момче. Той си тръгна, държейки в ръка диплома, разказа негова колега от НАТФИЗ. 

Видях го за първи път на фестивала, но нищо не издаваше, че този човек се готви да направи нещо странно, разказа кинокритик, присъствал на "Златната роза" заедно с Паунов.

Добър човек, познавам го от над десет години, работили сме заедно, добави колега на Паунов от Националния филмов център. Във Варна всичко беше нормално, видяхме се преди да си тръгне и всичко беше нормално, добави той.

Междувременно МВР и съпругата на режисьора влязоха в задочен спор за навиците на изчезналия.

“Разбрахме, че и друг път Захари Паунов е изчезвал по същия начин”, каза вчера шефът на варненската полиция Николай Калчев. Но в интервю за “24 часа” съпругата на Паунов Ирена Муратова е категорична, че мъжът й никога преди това не е изчезвал.

Двамата са заедно от 30 г. и имат 20-годишен син. Съпругът й никога не е получавал заплахи, нито е дължал пари, отбелязва Муратова.

Режисьорът трябвало да пътува към София с колежка, но тя се отказала и тръгнал сам с колата, паркирана зад хотел “Черно море”. От около 12 ч. на 18 октомври никой не го е виждал. Преди да напусне хотела, Паунов трябвало да изтегли 100 лв. от банкомат, за да си плати румсървиса.

Системата за видеонаблюдение във Варна, която е най-скъпата, най-голямата и най-модерната в страната, не е успяла да засече колата на изчезналия кинорежисьор Захари Паунов, съобщи съпругата му Ирена Муратова в утринния блок на "Нова тв"

#режисьор #издирване #Захари Паунов #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"