Водещи пиари застават зад Моника Йосифова

Водещи пиари застават зад Моника Йосифова
Моника Йосифова се превърна в едно от главните лица в скандала с австрийския лобист Петер Хохегер. Снимка: Дневник
A A+ A++ A

Водещи пиар специалисти застанаха зад Моника Йосифова във връзка с разразилия се през последните дни скандал с австрийския консултант Петер Хохегер.

„Тя имаше доблестта да обясни какво е работила за своите 300 000 евро, които е взела, а за останалите пари от проекта не е нейна работа да обяснява за какво са отишли“, бе категоричен пред Нова ТВ Арман Бабикян, според когото атаката срещу Моника Йосифова е по-скоро срещу бившия министър-председател Сергей Станишев и неговата партия.

„Този договор с отчета стои от три години в Министерския съвет, но досега не се коментира“, добави той.

„Госпожа Йосифова показа и в чужбина какво е вършила. Знаете ли колко ще е дълъг списъкът на фирмите, които биха взели 300 000 евро и колко ще е къс списъкът на фирмите от бранша, които имат капацитета да изпълнят тази поръчка?“, попита Бабикян.

Според Аня Павлова, също експерт в областта, за пиар трябва да се отделят пари, за репутацията на държавата – също.

„По проекта Моника е получила 150 000 лева, по света за пиар отиват между 10 и 15 на сто от стойността на договора. Претенции не са постъпили, тоест тя си е свършила добре работата“, категорична е Павлова.

В края на разговора Арман Бабикян дори предложи Цветан Цветанов да наеме Моника Йосифова, за да си реши проблемите в правосъдието и вътрешните работи и взаимоотношенията му със съдебната власт.

#Моника Йосифова #пиар #Петер Хохегер #Сергей Станишев #Министерски съвет #Арман Бабикян #Цветан Цветанов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »