Тайванска компания прави любопитен аксесоар за смартфони

Тайванска компания прави любопитен аксесоар за смартфони
A A+ A++ A

Тайванската компания WiMe измисли любопитен аксесоар за ставащите все по-големи смартфони. Джаджата се нарича Talkase и е... малък телефон, който се прикрепя към специален калъф за  iPhone 5S/6/6 Plus. Talkase не предлага абсолютно никакви екстри с изключение на възможността да се провеждат телефонни разговори. Той се свързва със съвместимите устройства чрез Bluetooth и поема всички входящи и изходящи разговори, но може да работи и самостоятелно, ако сложите в него microSIM карта.

Смисълът на джаджата според създателите й е допълнително удобство за притежателите на фаблети, които с помощта на Talkase вече няма да имат нужда да вадят големите си устройства от джобовете при всяко позвъняване. За сметка на това те ще имат телефон с размерите на кредитна карта, който е с дебелина около 5,5 мм и ще могат да използват смартфона си за интернет, социални мрежи и игри.



Към момента WiMe все още набира средства за проекта чрез Kickstarter, като целта е да се съберат общо 60 000 долара. Крайният продукт пък ще струва 25 долара. Припомняме, че на пазара вече има подобни предложения – например от HTC и Аlcatel. Устройството на WiMe обаче има голям допълнителен плюс и той е възможността за самостоятелна работа

https://www.kickstarter.com/projects/nanosmart/talkase-the-must-have-accessory-for-a-mobile-lifes

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"