Новата серия Galaxy A ще дебютира през ноември

Новата серия Galaxy A ще дебютира през ноември
A A+ A++ A

Информацията за новата серия от устройства на Samsung с името Galaxy A не е от вчера и вече научихме много детайли за първите модели в нея и дори видяхме снимки на устройствата. За щастие премиерата й наближава, подсказват публикации на корейски медии, които твърдят, че смартфоните Galaxy A3, Galaxy A5 и Galaxy A7 ще се появят в магазините през ноември.



Трите телефона ще имат вдъхновен от Galaxy Alpha дизайн и ще заложат на метална рамка на корпуса, което би трябвало да ги направи по-атрактивни за потребителите. В допълнение очакваме те да бъдат в средния и нисък клас, което ще им помогне да се конкурират по-добре с многобройните китайски предложения. Корейските медии допълват, че компанията ще опита да конкурира Xiaomi като пусне и трите модела в Китай.



Тепърва предстои да разберем дали това ще стане, тъй като се твърди, че телефоните с LTE възможности ще са на цена около 350-500 долара, което е повече от китайската стойност на топмодела на Xiaomi. Според BusinessKorea в Samsung са стигнали до решение да увеличат значително доставките на евтини телефони с добри характеристики в Китай, дори и при намалена печалба. Китайският пазар е най-големия в света и подобно решение съвсем не е лишено от логика.



Междувременно казахстански търговец публикува детайли за Galaxy A5 в каталога си. Според данните устройството има 5“ HD Super AMOLED дисплей, метална рамка, двуядрен процесор с честота 1.2GHz, microSD слот, 13МР камера и размери 139.3 x 69.7 x 7 мм при тегло 123 грама. Цената му е 99 990 казахстански тенге, което е около 440 евро.



Източници: 1" target="_blank">http://www.businesskorea.co.kr/article/6994/countermeasures-samsung-counters-apple-xiaomi-entry-level-smartphones">1, 2" target="_blank">http://www.koreaittimes.com/story/41998/samsung-release-low-price-smartphone-lineup-%E2%80%9Cgalaxy-series%E2%80%9D">2, 3" target="_blank">http://www.sammobile.com/2014/10/28/samsung-galaxy-a5-specifications-and-price-outed-by-a-retailer/">3

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »