Фил Колинс бесен на Адел

Фил Колинс бесен на Адел
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Поп иконата Фил Колинс е бесен на гласовитата певица Адел, след като изпадна от новия албум на британката. Тя се свързала с бившия барабанист на „Дженезис", за да поиска от него да напише музикално парче за нея. После обаче не го потърсила отново.

„Каква хлъзгава малка рибка е Адел", казва той в интервю за списание Q. След като го помолила да допише музиката на нейно парче, просто изчезнала. Когато все пак музикантът се свързал с нея, Адел отдала всичко на забързания си личен живот.

„Не, не, местя се в нов дом, бебето заема голяма част от времето ми, всъщност нищо не правя сега", казала Адел на Колинс.

„Сега чувам, че издава нов албум. Аз не участвам в него", казва Колинс.

Третият албум на Адел се очаква да се появи по Коледа. Певицата, която обикновено е доста потайна, обяви новината в Twitter по-рано тази година.

„Чао, чао 25...Ще се видим отново по-късно тази година", написа Адел в навечерието на 26-тия си рожден ден, а това предизвика спекулациите за нов албум, като се има предвид, че предишните й два албума се казват 19 и 21 и отговарят на възрастта, на която певицата ги създава.

Звукозаписното студио на Адел отхвърли слуховете, че албумът ще се появи на пазара преди края на годината. В изявление те посочиха, че певицата няма да пуска нищо ново през 2014-та. А говорителите на Адел отказват да коментират.

#Адел #Фил Колинс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници