Захари Паунов взимал лекарства за високо кръвно

Захари Паунов взимал лекарства за високо кръвно
Ирена Муратова
A A+ A++ A

"Инфаркт може да е причината за смъртта му. Захари беше хипертоник, но редовно си пиеше хапчетата. Надявам се да получа повече информация след аутопсията." Това заяви пред "24 часа" Ирена Муратова, съпруга на режисьора Захари Паунов, който бе намерен мъртъв в автомобила си в дере близо до Ахелой.

Съпругата заминава за Бургас, за да прибера тялото му. Със сина си Васил ще го погребат в София.

"Благодаря ви за съболезнованията, наистина не знам нищо повече", казва опечалената жена.

Припомняме, че продуцентът и режисьор Захари Паунов беше в неизвестност 18 дни и в четвъртък бе открит мъртъв в дере до Ахелой. По първоначални данни той е загинал след катастрофа, при която колата му е паднала в дерето между бургаските села Каблешково и Тънково.

Сигналът е бил подаден към 9 часа вчера сутринта, но тъй като теренът е много труден, едва към 12:30-13:00 часа екипите на пожарната са успели да извадят автомобила.

Според полицията става дума за нещастен случай, но тепърва експертизите ще установяват точно какво се е случило. Тялото е предадено за аутопсия, по случая е образувано досъдебно производство.

Режисьорът Захари Паунов изчезна на 17 октомври, след като замина от Варна на път към София. Малко по-рано същия ден той бе получил награда на кинофестивала "Златната роза" за филма си "Омбре".

#Захари Паунов #Ахелой #хипертоник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »