Благотворителен крос във военната ни Алма матер

Благотворителен крос във военната ни Алма матер
Снимка: БНР
A A+ A++ A

В парка на Военната академия “Г. С. Раковски“ се проведе благотворителен лекоатлетически крос по повод 1 ноември – Деня на народните будители. Мероприятието се провежда с подкрепата на Столична община, съобщиха от военното ведомство.

Благотворителната инициатива е за набиране на средства за подпомагане на пострадалите от наводнението в град Мизия училища и детска градина. Началникът на Военната академия контраадмирал Митко Петев даде старт на кроса.

В кроса се включиха ученици от столичните училища, преподаватели, слушатели, докторанти от Военната академия и граждани. Събитието благослови отец Георги, който пожела на всички здраве и благоденствие. На благотворителния крос присъства и кметът на гр. Мизия Виолин Крушовенски, който благодари за проявената съпричастност към гражданите на град Мизия и увери присъстващите, че този благороден жест ще стигне до сърцата на всички негови съграждани.

На първо място в кроса при мъжете се класира капитан II ранг Тодор Димитров от Военната академия „Г. С. Раковски“. При жените на първо място се класира Магдалена Енева от 22 СОУ „Г. С. Раковски“. Най-малката участничка беше 7- годишната Елица Господинова от 7 СОУ „Свети Седмочисленици“.

 

#отец Георги #Митко Петев #Г. С. Раковски #академия #Виолин Крушовенски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници