Бабата и дядото на бебето на смет си го искат обратно

Бабата и дядото на бебето на смет си го искат обратно
Снимки: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Бабата и дядото по бащина линия на бебето, изхвърлено на боклука в Казанлък, искат да си го върнат обратно. Според тестовете,  17-годишният Христо и 14-годишната Антония са родители на изхвърленото новородено.

Припомняме, че стана ясно, че за раждането е помогнал бащата, гледали са как да го изродят от интернет. Пъпната връв е отрязана с ножица. След раждането момичето е изпрало одеялата и дрехите си. Веднага след като бебето се родило, Христо го увил в жилетката си, поставил го в раницата си и го изнесъл. Оставил го в един от входовете на съседен блок. Твърди, че не знае как раницата с бебето се е озовала на боклука.

Непълнолетната майка на бебето е с тежка следродилна депресия. Според лекуващият я лекар от болницата в Казанлък момичето е било подложено на изключително стресови обстоятелства и най-вероятно затова е взела това крайно и неправилно решение.

Семейството на Христо било готово да направи всичко възможно да си върне бебето. В момента малкият Димитър е настанен в приемно семейство.

#бебе #Казанлък #Димитър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"