Пускат още трамваи и автобуси за Задушница

Пускат още трамваи и автобуси за Задушница
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

По случай Архангеловата Задушница в събота от Столична община пускат допълнителен транспорт в събота. Разкриват се временни трамвайни линии с маршрут кв. "Иван Вазов" - кв. "Орландовци"; ж.к. "Борово" - кв. "Орландовци".

Трамвайна линия 18 и тролейбусна линия 9 ще се движат по временно разписание с увеличен брой превозни средства.

За времето от 8:00 до 16:00 часа се разкрива временна автобусна линия 83А (за гробищен комплекс "Бакърена фабрика") с маршрут - от КП "Бенакс" по маршрута на автобусна линия 83 до бул. "Ломско шосе", наляво по бул. "Ломско шосе", наляво по ул. "Бели Дунав" и по ул. "Хан Кубрат" по маршрута двупосочно.

Разкрива се временна автобусна линия 108А (за гробищен комплекс "Бакърена фабрика") с маршрут - от ж.к. "Люлин - 5" по стария маршрут на автобусна линия номер 108 (в посока ул. "Бели Дунав" - от бул. "Сливница" по ул. "Адам Мицкевич") до ул. "Бели Дунав", надясно по ул. "Хан Кубрат", наляво по ул. "Христо Силянов", наляво по бул. "Ломско шосе", наляво по ул. "Бели Дунав" и по ул. "Хан Кубрат" по маршрута двупосочно.

Автобусите по маршрут 63 и 64 ще се движат по временно разписание с увеличен брой превозни средства (за комплекс "Боянски гробища").

За времето от 8:00 до 16:00 часа се разкриват временни автобусни линии за обслужване на гробищни комплекси "Централни гробища" и "Малашевски гробища".

#трамвай #София #задушница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"