Жерар Депардийо пристигна в Пловдив за новия си филм

Жерар Депардийо пристигна в Пловдив за новия си филм
Жерар Депардийо снима от понеделник край Пловдив
A A+ A++ A

Звездата на френското кино и настоящ руски гражданин Жерар Депардийо пристигна в Пловдив за снимките на филма "Пътник", които започват в понеделник в село Калояново. Депардийо е настанен в хотел "Империал", предаде БГНЕС. 

Историята се развива през 70-те години на миналия век в малко селце, където времето е спряло и нищо не се случва. Възрастен мъж на име Ваня (Жерар Депардийо) е овдовял и живее самотен и тъжен. За да направят живота му по-добър, близките му подаряват домашен любимец - но не куче, а прасе.

Отначало Ваня се отнася с голямо недоверие към идеята, но после се привързва към прасето на име Симпи и когато семейството му настоява да го заколи, за да го изядат, той хуква да го спасява през села и паланки, натоварен в стар "Трабант".

Сред актьорите във филма е Кабир Беди, познат от телевизионния сериал "Дързост и красота" и "Джеймс Бонд: Октопуси". Сценарият е на Франк Добрин.

Лентата е финансирана от Швейцария, техническият екип е от италианци, ще се говори на френски и в нея ще видим и пловдивските актьори Кръстю Кръстев, Русалина Чапликова, Анелия Ташева, Ивайло Христов и Симеон Алексиев.  

Трепетно е очакването на жителите на село Калояново да видят известния в цял свят актьор. По данни на екипа, снимките започват в понеделник от гробището на селото.

#Жерар Депардийо #Пловдив #Депардийо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »